Kallis toidurahvas!

Oled kutsuda laupäeval, 12. märtsil Eesti Toidu Suurele Turupäevale, mis toimub sümpaatsel Sadama Turul Admiraliteedi basseini ääres.

Turupäev toob kokku kaupmehed erinevatest Eestimaa nurkadest, parimad kodumaised toorained, sõnakamad müüjad ning värskelt ilmunud raamatu "Sööme ära!" esitluse.

"Sööme ära!" on raamat Eesti köögist, söögist ja sööjatest. Dimitri Demjanovi innustusel ja Mari Kodrese sulest sündinud teos võtab kokku Eesti maitse aegade hämarusest lennukate tulevikunägemusteni, Ida-Virumaalt Eesti läänerannikuni, regilaulust popkultuurini, kodulaua tagant tipprestoranideni, molekulidest filosoofiani. Mõned tagasihoidlikud retseptid on ka. Raamatu esitlus toimub keskpäeval, vahetult pärast seda pakuvad Eesti Kulinaaria Instituudi akadeemikud Angelica Udeküll, Rene Uusmees, Ants Uustalu ja Emmanuel Wille head ja paremat.

See pole veel kõik - Eesti Kulinaaria Instituut esitleb esimest Eesti maitse suveniiri ja lastele pakub tegevust loovustuba Christina Lääne juhendamisel. Pakume puhast kodumaist toitu nii vaimule kui kindlasti ka pikisilmi kevadet ootavatele kehadele!

Lugupidamisega

Dimitri Demjanov

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar