Revolutsioonilised maitsed

Jälgides maitseainesegude pakendeid kaubanduses, selgub, et lõviosa sellest moodustab sool ning maitse- ja lõhnatugevdajad. N-ö päris ehk puhtaid maitseaineid on purgikestes vähe, eriti puudutab see odavaid tooteid. Soola näol on tegemist lihtsalt massi lisamisega, teised n-ö mahtu suurendavad lisandid on tekstroos, glükoosisiirup jne.

Kui varem oli olemas soolavabad segud, mis üldiselt koosnesid kuivatatud ürtidest, siis nüüd on võimalik ka laiemat toote valikut leida Meira maitsestamistoodete sortimendist.

Sellised segud sobivad neile, kelle tervis ei luba soola tarvitada või kes armastavad ise oma toitu maitsestada. Pakendilt koostisainete jälgimine pole veel paljudele harjumuseks saanud, kuigi pakendiga tutvumine ennetab võimalikku pettumust – nii veendud, mida konkreetne toode sisaldab.

Uute ja tervisesõbralike Meira maitsestamistoodete tarbija pakenditel on aga sõna otseses mõttes puust ja punaselt välja toodud eri märgistusega nupuke 0%-se soola sisalduse kohta. Punase nupukese abil on sul hõlpsam teha ka kaupluse riiuli ees valikuid mida võtta ja mida jätta.

Harjumust paljudele toitudele ohtralt soola lisada võiks hakata vähehaaval vähendama, sest arstide sõnul on võimalik sedasi ennetada mitmeid tervisehädasid.

Tarbijale hea uudisena võin öelda, et Meira maitsestamistoodete sortiment kus soola sisalduseks on 0% aina kasvab ja laieneb.

Uuenduskuuri nii sisult kui pakendilt läbinud Meira maitsestamistoodete sortimendi leiad kõikidest parimatest kauplustest üle eesti. Saadaval ka moodsatest suletavatest purkidest.

Nii et, maitsesta julgesti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar