Uue tõusu ootus on helgem

Juba viiendat aastat järjest korraldas Eesti toiduainetööstuse liit aastakonverentsi mille raames tunnustati ka Eesti parimaid toiduaineid.

Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses toimunud aastakonverentsi eestvedaja ja Eesti toiduainetööstuse masinavärki juhtiv Sirje usin Potisepp teadis täpselt mida konverentsil „Uue tõusu ootuses“ rahvale pakkuda. Päeva esimese poole moderaatorina häälestas Sirje Potisepp kohe alguses konverentsil osalejad õigele sagedusele ja oma meeldivat energiat täis ettekandes võis juba kindlalt veenduda, et Uue tõusu ootus on helge.

Suhteliselt tempokas, pisut meelelahutuslikus vormis aastakonverents arvukate ettekannetega oma ala spetsialistide poolt andis jõudu kõigile pika päeva vastupidamiseks. Rohkelt analüüse, prognoose diskussioone ja arvustusi ette valmistanud nimekad esinejad olid oma ettekanded suurepäraselt ettevalmistanud ja esitasid seda kõike nauditavalt.

Eesti parima toiduaine 2011 välja kuulutamine usina Sirje eestvedamisel sai samuti endale mõnusa meelelahutusliku vormi, ning põllumajandusministri Helir-Valdor Seeder-i ja toiduliidu volikogu esimehe Enn Kunila abiga sujus parimate tunnustamine ladusalt.

Rohkelt kaameraid, siirad naeratused ja veel palju huvitavat saatis tseremooniat otsast lõpuni. Kõige eredamad hetked ja vahetud emotsioonid jäävad küll paraku vaid ainult kohalviibijate südameisse.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu “Eesti Parim Toiduaine 2011” konkursi võitis Leiburi Saib (AS Leibur).

”Eesti Parim Toit Tervisele” on Lihaveise toodete sari (AS Rakvere Lihakombinaat),

”Eesti Parim Mittealkohoolne Jook” Päikesesmuuti (Kadarbiku Köögivili OÜ)

“Eesti Parim Alkohoolne Jook” Vana Tallinn Heritage (AS Liviko)

Detailsemat kokkuvõtet aastakonverentsist ja ettekannetest saad peagi lugeda Eesti toiduainetööstuse liidu kodulehelt toiduliit.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar