Enam terasemalt pole võimalik

Parem suutäis leiba rahuga kui rikkus riiuga. Teab öelda vanasõna.

Leib on eestlaste jaoks olnud aastasadade vältel oluliseim toiduaine, ega asjata nimetata kõike muud leivakõrvaseks. Sadakond aastat tagasi sai eesti talupoeg leivast üle poole päevasest energiavajadusest ja põhilise osa eluvajalikest toitainetest.

Toitumisteadlased hoiatavad, et rukkileivast loobumine võib kaasa tuua rahva tervise üldise halvenemise. Mida rukkileib siis head pakub?

Wabariigi teraleib naturaalselt kääritatud juuretisega pakub kohe kindlasti leiva sõbrale kõike mida ühe hää leiva juures peaks tähele panema.

Mida rohkem täisterasid leib sisaldab, seda kasulikum. Ja mida vähem on terasid peenestatud, seda parem.

Wabariigi tõsiselt terasel leival on seemneid sees ikka kogu raha eest.

Rukki, päevalille, lina ja seesamiseemned usute või mitte on tõepoolest kõik Wabariigi teraleiba ära mahutatud. Nii et Tõnissoni kombel noaga neid leiva seest taga ajama ei pea.

Kuna kõnealune leib on valmistatud kääritatud juuretisest, annab see parema täiskõhu tunde ning keha suudab paremini mineraale leivast omastada.

Päevas oleks vaja süüa ligi 200 g teraviljatooteid, millest 100 g (umbes 3 viilu) võiks olla rukkileib. Wabariigi teraleiba võid süüa kohe kindlasti rohkemgi. Pere leiva küpsetajad garanteerivad et, kõrvalmõjude tekkimist pole karta J

Kena erk-rohelise pakendi järgi leiad hästi varustatud kaupluse leivariiulilt tõeliselt terase leiva kerge vaevaga ülesse. Pakendi kinnitusklabrile on igaks juhuks ka parim enne kuupäev pressitud. Kuigi garanteerin, et Wabariigi teraleib saab alati varem otsa.

Rukkileiba hinnatakse ka südame sõbrana, selle söömine aitab kaasa südame lihaskoe tugevdamisele ja verevarustuse parandamisele.

Kui juhuslikult, mis on muidugi vähe tõenäoline, peaks jääma mõni viil Wabariigi leiba alles võid sellest endale kokku segada suurepärase hommikuse ärataja

Kirjeldamatult maitsev Wabariigi tõsiselt terane leiva müsli õuna-muraka-mee jogurtil

250g Helluse õuna-muraka-mee jogurt, 50g Wabariigi tõsiselt terast leiba

Õuna-muraka-mee jogurtile segada juurde kuival pannil röstitud pisemad leivakuubikud, osa jätta pealeriputamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar