Maitse järgi: Koha pirnisinepi, porgandipüree ja sibulaga


neljale

Vaja läheb: 4 väikest kohafileed 2 küpset pirni 1 sl sinepit 30 ml vahukoort 2 sidruni mahl 4 noort rohelist sibulat 3 suuremat porgandit 30 g võid sool, pipar ja suhkrut vett

Valmistamiseks eemalda kohal narmendav nahk, lõika parajaks tükiks ja võta luud välja. Määri nahapool võiga, maitsesta soola ja pipraga, rösti pannil kuldpruuniks. Seejärel pigista peale sidrunimahl.

Pirnisinepiks koori pirnid ja eemalda sisu. Keeda pirnid väheses suhkruvees pehmeks lisa sinep ja püreesta. Maitsesta saadud segu sidrunimahla ja suhkruga.

Porgandipüree tee nagu tavaliselt ikka — keedetud porgandid püreesta, lisa tükike võid, et tekiks ilusa läikega ja kreemjas mass. Rohelisel sibulal lõika otsad poolviltu maha. Auruta kergelt ja jahuta jäävees. Piserda õliga ja maitsesta helbesoolaga. Serveeri koos kalaga.

allikas: ekspress.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar