
«Tahtsin jagada oma aastatega kogunenud retseptivaramut, aga koha leidmine võttis terve aasta,» märkis Viru Keskuse IV korrusel, endistes Imre Kose kohviku Bestseller ruumes Café More’i avanud Angeelika.
Tema koostatud menüüd aitab hommiku- ja lõunasöögile orienteeritud kohvikrestoranis ellu viia peakokk Brendan O’Sullivan. Kui Brendani käe all valmivad köögis eeskätt quichid, paninid, supid jms, siis Angeelikat võib näha ka kohvikupoolel tainast rullimas või muffineid ahju panemas. Uues kohas ei puudu päevapakkumisedki.
Kohviku üks omanike ja kontseptsiooni loojaid Angeelika Kang lubab iga päev uute ideede ja retseptidega üllatada.
Õhtuleht
05.02.2011
foto: Kristi Kalmaru
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar