Samal ajal pakuvad pealinna eeliit restoranid ja kohvikut mõeldes Teile samuti eesti kööki kõige paremal moel.
Sissepääs kõigile kutseteta, rinnas ei pea rippuma medalit :-) vajalik ainult laud ette broneerida ja võidki end tunda nagu minister. Ainult selle vahega et sina ei pea seisma 2 tundi järjekorras et ristis hammastega naeratades kellegil kätt suruda. Ja kui päris aus olla siis ega seal eriti kõhtu midagi ei jagu ka.
Et kõike seda vältida pead varem juba plaane pidama hakkama kuhu minna või mida teha.
On olemas kolm varjantti:

22.-28.02.2011
Põltsamaa Lossivein 28
Käsitsi valmistatud Eesti kitsejuust pärlsibulabrülee ja ürtidega
Kreemjas maapirnisupp suitsuangerjaga
Röstitud metshirvefilee pastinaagipüree, marineeritud pihlakate ja peedi reduktsiooniga
Musta aroonia ja šokolaadi dessert serveeritud Põltsamaa Tõmmu veiniga
Menüü hind 49 EUR (766,70 EEK)
24.02.2011
Kreemjas verivorstipüreesupp, vesikress
Räim, peet, talveõun ja estragon
Siig, kartul ja suitsuangerjas, tartar kaste
Lamba hautis, tume õlu, lehtaigen ja hapukapsas
Kohupiim, mustikakisell ja jogurt
Menüü hind 32 EUR (500.69)
3. Kodune gurmee
Aurutatud räimed keedukartuliga
12-18 kreeka pähkli suurust koorimata kartulit
15-20 kergelt puhastatud ja soolatud suuremat räime
kimp tilli
Puhastada räimed, pead ja sabad võib alles jätta. Laia madalasse keedunõusse panna vähese veega keema pestud koorimata kartulid. Lisada kimp tilli, peale asetada räimed. Kui kartulid on pehmed, on valmis ka räimed. Tõsta kalad ettevaatlikult potist välja, tõsta portsud taldrikutele valmis.
Kartulid serveerida eraldi vaagnal. Juurde võib pakkuda köömnetega peenleiba ja pikantset juustu. Peale sobib rüübata hapupiima (näit. vähese kamajahuga), heledat õlut, söögi alla võib pidupäeva puhul lubada pitsi viina.
Menüü hind: 2.50 EUR (39.12)
Ehk, siis valikuid on. Leia omale sobiv ja pidutse nii, et sinine on taevas ja maa on must ;-)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar