Konkursi parimate väljakuulutamine toimub aprilli lõpus. Pärast seda korraldab Toiduliit võitjatele turundusalase ümarlaua, kus ettevõtted arutavad, kuidas kasutada saadud tunnustust turundus- ja müügitöös. Toiduliit omalt poolt korraldab suve algul koostöös kaubanduskettidega teavituskampaania tunnustuse pälvinud headest toiduainetest kauplustes kohapeal ja trükiajakirjanduses.
Eesti Parim Toiduaine 2011 hindamiskomisjoni kuuluvad Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi pedagoogid, Veterinaar- ja Toiduameti, Tarbijakaitse esindajad, toitlustamisega tegelevate õppeasutuste pedagoogid, ajakirjanikud, kokad. Komisjoni esimees on Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi direktor professor Raivo Vokk.
Konkursil selgitatakse välja ning autasustatakse kuldmärgiga «Eesti Parim Toiduaine2011», «Eesti Parim Toit Tervisele 2011», «Eesti Parim Mittealkohoolne Jook», «Eesti Parim Alkohoolne Jook», hõbemärgi pälvivad toidugruppide parimad uued tooted. Konkursil tuuakse välja ka äramärgitud tooted ja tooted, mis saavad eriauhinnad Toiduliidu koostööpartneritel. Parimate väljakuulutamine toimub aprilli lõpus. Siis antakse üle ka «Eesti Parim Toiduaine Piirkonna Väikeettevõttelt 2011» auhind.
allikas:Eesti toiduainetööstuse liit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar