Kevadet kuuluta mönuga grillides!

Kevad, aastaaeg, mille saabumist alati väga oodatakse, toob endaga kaasa kevadise lamba- ning veiseliha; kitse­juustu, rabarberi, redised, porrulaugud, värske hapuoblika ning ahvena meie puhastest jõgedest ning hõbedase valuuta räime.

Räim on Vanade eestlaste toit. Eesti vanasõnagi ülistab silku-räime, pidades mõlemat kullast kallimaks: parem silk ja leib kõhu sees kui kuldtukat pihu sees.

Sama palavalt armastavad ka eestlased Uut Saaremaa Vodkat mis räimefileega sõbraks saades maitseb kevade saabudes kohe eriti hästi.

Uutmoodi Saaremaa Vodka ja kadakamarjadega mönusaks marineeritud vabaveelise eluviisiga räimefilee

350g vabaveelise eluviisiga räimefileed

4cl Uutmoodi Saaremaa Vodkat

½ kadakamarju

½ sidrunist välja pressitud mahla

suhkur

sool

Sega kokku marinaadi jaoks Uutmoodi Saarema vodka, kadakamarjad, sidrunist pressitud mahl, sool ja suhkur. Kata marinaadiga vabaveelise eluviisiga räimefileed ja lase tõmmata 4 tundi. Selle ajaga saab räimefilee marinaadiga väga heaks sõbraks ja on valmis grillresti vahel kergelt kuumalt grillilt ülekäima.

Uutmoodi Saaremaa Vodka ja kadakamarjadega mönusaks marineeritud vabaveelise eluviisiga räimefileed võid pakkuda kevade saabumise puhul pidulikumalt sõprade seltsis või nosida vaikselt oma ette pitsikese jääkülma Saaremaa Vodkaga.

retsept: www.facebook.com/BarbecueClubCue

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar