• Tutvustada Eesti toitu ja Eesti parimaid restorane.
• Arendada restoranikultuuri.
• Tuua Eesti parimad restoranid rahvale lähemale.
• Korraldada kaks mõnusat päeva linnarahvale ja Tallinna külalistele.
• Külaliste arv 5000-10000 inimest
• Tutvustada Rotermanni kvartalit kui uut linnaosa.
Suurejoonelise festivali raames toimub ka järjekordne Platsi õhtusöök kus tipptegijate dirigeerimisel esitatakse linnarahvale ainult parimaid palasid.
2011. aasta Platsiõhtusöögi menüü on koostanud Carmen Grupp`i peakokad Dmitri Haljukov (Carmen Catering), Jevgeni Jermoškin (Ribe), Veiko Treumann (Platz). Sommeljee Heiko Hiller (Liviko).
Ettekandele tuleb:
Vasikakonsomee hapuoblikaklimbi ja vutimunaga
Veal consommé with sorrel dumpling and quail egg
Консоме из телятины с клёцками из щавеля и перепелиным яйцом
Amontillado “Contrabandista”, Valdespino, Jerez, Spain
-
Norra makrell ja langustiin bisque’i ja astelpajukaaviariga
Norwegian mackerel and langoustine, buckthorn caviar
Норвежская макрель и лангустин с биском и облепиховой икрой
Charta Riesling 2008, Johannishof Eser, Rheingau, Germany
-
Piimapõrsa filee röstitud maksa, varajaste aedviljade ja heinakastmega
Suckling pig fillet with roasted liver, early vegetables and green dressing
Филе молочного поросёнка с жареной печенью, ранними овощами и соусом из сена
Terrerare Reserva 2005, Sella & Mosca, Sardiinia, Italy
-
Dessert “Vana-Tallinn 2011”
Desert “Vana-Tallinn 2011”
Десерт ”Vana-Tallinn 2011″
Vana Tallinn Heritage
-
Trühvlid ja vaarikad
Truffles and raspberries
Трюфели и малина
Coffee, tea
Kohti ainult 220, pileti hind: 69 €.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar