Restoranide Festival 2011

Restorani festivali eesmärgiks on:
• Tutvustada Eesti toitu ja Eesti parimaid restorane.
• Arendada restoranikultuuri.
• Tuua Eesti parimad restoranid rahvale lähemale.
• Korraldada kaks mõnusat päeva linnarahvale ja Tallinna külalistele.
• Külaliste arv 5000-10000 inimest
• Tutvustada Rotermanni kvartalit kui uut linnaosa.

Anda restoranidele võimalus tutvustada oma kööki ja menüüd.


Suurejoonelise festivali raames toimub ka järjekordne Platsi õhtusöök kus tipptegijate dirigeerimisel esitatakse linnarahvale ainult parimaid palasid.

2011. aasta Platsiõhtusöögi menüü on koostanud Carmen Grupp`i peakokad Dmitri Haljukov (Carmen Catering), Jevgeni Jermoškin (Ribe), Veiko Treumann (Platz). Sommeljee Heiko Hiller (Liviko).

Ettekandele tuleb:

Vasikakonsomee hapuoblikaklimbi ja vutimunaga
Veal consommé with sorrel dumpling and quail egg
Консоме из телятины с клёцками из щавеля и перепелиным яйцом

Amontillado “Contrabandista”, Valdespino, Jerez, Spain
-
Norra makrell ja langustiin bisque’i ja astelpajukaaviariga
Norwegian mackerel and langoustine, buckthorn caviar
Норвежская макрель и лангустин с биском и облепиховой икрой

Charta Riesling 2008, Johannishof Eser, Rheingau, Germany
-
Piimapõrsa filee röstitud maksa, varajaste aedviljade ja heinakastmega
Suckling pig fillet with roasted liver, early vegetables and green dressing
Филе молочного поросёнка с жареной печенью, ранними овощами и соусом из сена

Terrerare Reserva 2005, Sella & Mosca, Sardiinia, Italy
-
Dessert “Vana-Tallinn 2011”
Desert “Vana-Tallinn 2011”
Десерт ”Vana-Tallinn 2011″

Vana Tallinn Heritage
-
Trühvlid ja vaarikad
Truffles and raspberries
Трюфели и малина

Coffee, tea

Kohti ainult 220, pileti hind: 69 €.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar