Maks ja Moorits Maitselt mahedad verivorst 5 vorsti
VK Suitsutatud peekon 1pk
Praekapsas 5 spl
Kõrvitsasalat 5 spl
Pirn 1 tk
Suhkur 1 tl
Dijon sinep 3 spl
Muna 1tk
Vahukoor veerand klaasi
põhi:
Jahu 1 klaas
Sool
Küpsetuspulber pool tl
Kaerahelbed veerand klaasi
Margariin 1 spl
Porgand 0,5 tk
Lõika verivorst väiksemateks tükkideks, sega kokku hakitud peekoniga ja prae pannil. Lisa hapukapsas, kuumuta ja lase jahtuda. Sega kokku taigna komponendid ja lase seista umbes 20 minutit, vooderda pirukavorm taignaga ja lisa verivorsti täidis. Vala üle muna ja vahukoore seguga, küpseta ahjus 180 kraadi juures ja umbes 20 minutit.
Kuumuta potis pirnid koos suhkrusiirupiga, jahuta ja sega kokku Dijon sinepiga.
Serveeri pirukas koos sinepi, kõrvitsa salati ja Toomitsa punase kapsaga. Lihhideni!
retsept: lihakokad.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar