1 kg lõhet
4cl Uutmoodi Saarema Vodkat
50 g suhkur
30 g meresoola
5 g valget pipart
25 g tilli
Kala puhasta luudest. Mönuga villitud pöhjamaiselt karge ja kristalselt puhas traditsiooniline tuuleveski viin Saaremaa Vodka, suhkur, meresool, valge pipar, till sega kokku. Marineeri kala maitseainetega umbes 36 tundi.
Kõrvitsa chutney
200 g puhastatud kõrvitsat
30 g võid
50 g suhkrut
2 sl Santa Maria BBQ Ananassiglasuurkastet (Sweet Pineapple)
Lõika kõrvitsast üsna pisikesed kuubikud. Sulata tulisel pannil või, lisa suhkur ja kuumuta seni, kuni suhkur muutub helepruuniks. Lisa kõrvitsakuubikud ja kuumuta mõni minut. Seejärel lisa ananassiglasuurkaste ja kuumuta veel mõni minut.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar