Jõululaua hitt: Täiesti uutmoodi Saaremaa Vodkaga marineeritud lõhe kõrvitsa viljalihast chutneyga

Marineeritud lõhe

1 kg lõhet
4cl Uutmoodi Saarema Vodkat

50 g suhkur
30 g meresoola
5 g valget pipart

25 g tilli

Kala puhasta luudest. Mönuga villitud pöhjamaiselt karge ja kristalselt puhas traditsiooniline tuuleveski viin Saaremaa Vodka, suhkur, meresool, valge pipar, till sega kokku. Marineeri kala maitseainetega umbes 36 tundi.

Kõrvitsa chutney

200 g puhastatud kõrvitsat
30 g võid

50 g suhkrut
2 sl Santa Maria BBQ Ananassiglasuurkastet (Sweet Pineapple)

Lõika kõrvitsast üsna pisikesed kuubikud. Sulata tulisel pannil või, lisa suhkur ja kuumuta seni, kuni suhkur muutub helepruuniks. Lisa kõrvitsakuubikud ja kuumuta mõni minut. Seejärel lisa ananassiglasuurkaste ja kuumuta veel mõni minut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar