Tõenäoliselt parim barbecue pealinnas!

Tallinna südames, Mere puiesteel, Scotland Yard Kesklinna pubis on tõenäoliselt parim barbecue pealinnas.

Juba mõnda aega juhatab vaba aja ametlikus kinnipidamis koha südames(köögis) vägesid Ülemohvitser Priit Toomits.

Kinnipeetavatel on rõõmustamiseks põhjust, sest oma suure kire barbecue on Priit kaasa võtnud ka selle maja südamesse.

Tuntud barbecue hiid Toomits on peakokaks olnud London Citys asuvas liharestoranis Bodean’s, Tower Hillis ja juhtinud ka mõnda aega Atria Eesti AS liha tooteid.

Nüüd aga on ülemohvitser kõik oma kogemused ja oskused koondanud kinnipidamis koha südamesse, pakkudes lihtsat ja maitsvat lihatoitu.

Otse loomulikult popsub köögis ka barbecue ahi.

Ainulaadne barbecue ahi Ole Hickory Pits mille märksõnadeks madal, niiske ja suitsune on Tallinna kesklinna pubisse venitatud otse valekäeliste saarelt*

Ainulaadses ahjus antakse suitsu ehtsate tamme pakkudega, mida on tunda ka lõpptulemust nautides.


Igal päeval käib ahjust kümmnete kilode kaupa ülemohvitseri valvsa pilgu alt läbi parimad lihatükid mida peale eksperdi maitsmist ja hinnangut võib kinnipeetavatele ette kanda.

Ka on juba rääkinud naised saunas ja mehed garaazis, et sellist ribi ja poolikut kana juba linnast ei leia ning pulled pork oma parimal moel ja grillitud maksa mis lausa sulab suus võtavad sõnatuks.

Pubis pakutavad suured portsionid, taskukohane hind ja ülemõistuse maitsvad road peaks küll igale barbecue sõbrale mokka mööda olema.

Tänaseks on oma parimate oskuste ja kogemustega Scotland Yard kesklinnas kohe kindlasti arvestatav konkurent teistele barbecued pakuvatele restoraanidele ja pubidele.

Et sellest kõigest aga osa saada pead vaba aja ametliku kinnipidamis kohta Mere puiesteel ise külastama ja tõdema, et kinnipeetav polegi nii paha olla.

Täpsem ülevaade kuri-kuulsast menüüst:

http://www.scotlandyard.ee/kesklinna-pubi/menuu/hommikused-uudised-breakfast/

Tähelepanu! Tegemist on tõenäoliselt parima barbecue-ga pealinnas. Tõenäoliselt parimast barbecue-st pealinnas võib jääda sõltuvusse. Abi saamiseks ja suurema isu tekitamiseks palume pöörduda vaba aja kinnipidamis koha saali ohvitseri poole.

valekäeliste saarelt*
Ülemohvitseri poolt kasutatav väljend Inglismaa kohta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar