Toorjuustukook pohla coulisiga
Kook on väga kerge ja mahlane. Koogi valmistamiseks kulutatud aeg tasub ennast hiljem rohkem kui kuhjaga ära.
Põhi: 1 dl suhkrut, 2,5 dl jahu, 0,5 dl kaerahelbeid, 1 tl küpsetuspulbrit, 1 muna, 1 dl sulatatud void, 1 tl vaniljesuhkrut 1,5 dl toorjuustu
Sega kuivained omavahel, lisa muna, sulavõi, vaniljega segatud toorjuust. Laota taigen ümmarguse lahtikäiva koogivormi põhja.
Kate: 1 dl suhkrut, 1 muna, 2,5 dl toorjuustu, 2 tl vaniljesuhkrut
Sega kõik komponendid kokku ja vala põhjale.
Küpseta 200 kraadises eelsoojendatud ahjus 35 kuni 45 minutit.
Pohla-coulis
250 g külmutatud või värskeid pohlasid ja vahtrasiirupit.
Purusta saumikseriga pohlad ja maitsesta vahtrasiirupiga. Hõõru pohlamass läbi sõela. Serveerimisel kata juustukook coulis-iga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar